Датум догађаја
02.07.2021.

Шабачка гимназија је 2. јула 2021. године била домаћин другог састанка Подружнице мачванског округа Педагошког друштва Србије. Том приликом је одржана Антистрес радионица. 

 

Изјава за медије након реализоване активности : 

 

Данас сам имала част и задовољство да будем у улози водитеља радионице својим колегиницама и колегама стручним сарадницима. Захваљујем се свима који су дали свој допринос да се ова активност реализује, првенствено иницијаторкама, нашим домаћинима као и свим учесницима. Веома сам задовољна што су постигнути предвиђени циљеви од којих је за мене најважнији био да се на крају ове изузетно стресне школске године, на један едукативан начин релаксирамо и да се заједно подсетимо колико нам је свима важна међусобна подршка. Она се првенствено исказује добром комуникацијом, разменом информација и искустава, добронамерношћу и узајамним поштовањем а то су све вредности за које се ми, стручни сарадници залажемо. Кроз овакве и сличне активности ми дајемо свој допринос промоцији тих вредности, не само на речима већ и на делу. То би можда била и најважнија порука нашег данашњег сусрета.

 

 

2. јул 2021. године, Шабац                                                                                                   Мирјана Васић психолог