Датум догађаја
03.07.2022.

 

Прва Летња Мала школа психотерапије на Тв Nova s уживо у јутарњем програму

https://fb.watch/e3COMMmNEr/

 

Шабачки лист Глас Подриња о Летњој Малој школи :

https://www.glaspodrinja.rs/aktuelno/31172/odrzana-prva-letnja-mala-skola-psihoterapije

 

Прва Летња Мала школа психотерапије одржана је у Шапцу,  у Центру за стручно усавршавање од 25. јуна до 3. јула.

 

Активности су биле распоређене кроз девет сусрета тј. девет тематских радионица : Интегративна арт психотерапија , Породична терапија, Снови у психотерапији, Адаптације личности, Асертивни тренинг, Психодрама, Драматерапија, Констелације и Психотерапија и духовност.

 

Свака од поменутих тема обрађена је теоријски и практично, тако да су учесници могли да се упознају и са самом методом рада кроз своје лично искуство. Од понуђених радионица највише интересовања су изазвале теме – Снови у психотерапији и Психодрама.

 

Радионице је похађало 8 учесника, узраста од 16 до 42 године, оба пола. Евалуациони упитници су показали висок степен успешности обуке. Они који су пропустили ову прилику а заинтересовани су за поменуте  теме, могу поручити књигу Психотерапијски ролеркостер која у потпуности прати садржај ове обуке, а која је доступна и у књижарама.

 

У  времену у ком живимо, заштита менталног здравља, промоција и популаризација психотерапије су веома значајни  како у едукативном тако и у превентивном смислу. Зато је на јесен у плану наставак рада Мале школе психотерапије, обогаћен и гостујућим предавачима. До тада нас можете пратити путем друштвених мрежа и контактирати путем мејла miravs.1@gmail.com